Windows + Plesk + Webmail + Horde +DB Error => Fixed


Webmail Horde DB error
===============

Issue
====

Fatal error: _connect() [function.require]: Failed opening required ‘DB.php’ (include_path=’C:\Inetpub\vhostsx\webmail\horde\li b;C:\Inetpub\vhostsxx/webmail/horde/pear;./lib;.;./includes;./pear’) in C:\Inetpub\vhostsx\webmail\horde\lib\Horde\DataTre e\sql.php on line 1620

Fix:-
===
Edit the file C:\Inetpub\vhostsx\webmail\horde\lib\core.php

Replace the line

ini_set(’include_path’, dirname(__FILE__) . PATH_SEPARATOR . ini_get(’include_path’));

with

ini_set(’include_path’, ‘C:/Inetpub/vhosts/webmail/horde/lib’ . PATH_SEPARATOR . ‘C:/Inetpub/vhosts/webmail’ . PATH_SEPARATOR . ‘C:/Inetpub/vhosts/webmail/horde/pear’ .PATH_SEPARATOR . ini_get(’include_path’));

Advertisements

3 responses to “Windows + Plesk + Webmail + Horde +DB Error => Fixed

  1. that just throws errors but nice try

  2. When you copy and past it you have to change the single quotes from the ‘ to a ‘ and then it will work just fine.

    Thanks for the post!

  3. I don’t know whether it’s just me or if everyone else
    experiencing issues with your website. It seems like some of the written text within your posts are
    running off the screen. Can somebody else please comment and let me know if this is happening to them too?
    This might be a problem with my web browser because I’ve had this happen previously.
    Many thanks

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s